Saturday, 26 May 2012

wit mr FH

hohoho... i coming home! dtg menebas sgla semaksamun dlm blog nie dgn crita n sloka bagai  ! 
'terasa pepagi buta nie nk update hah jemah!' mgkin byk gmba yg perlu di upload, spjg xupdte nie kn tidok la byk kuar bjimba, tp wait n see je la pic yg sempat ku ambil spjg cuti sem nie :) !ahakz...

suke2 jgk..tp kdg2 terpalit jgk keresahan (mud jiwang plak) ,alhamdulillah jgk harap keresahan nie  dpt diubati dgn kesenangan nti.. :( 
today, mr bakal infom yg die da pun dpt blaja di usm (pjj), clas area cheras mgkin xjadi pghalang, tp dipikir2 balikkk ,masa?? itu yg jdi mustahil plak bg aku jemah ,yg meronta2 nk kuar jenjalan je kejenye (da mcm beruk kene kurung).. shari xkuar ley jadi sasau nokkk..
 tp.. i'll try utk fhm,even  pasnie da xmcm dlu..myb 2bln sekali je kowt :'(   

mgkin ini jgk kali terakhir kite jumpa seblom msg2 teruskan blaja :'(    



 abai kan gg terabor tue k!! haha perhatikan tudung je, first time kowt aku pakai n buat tudung berbelit2 nie.. sejam tau nk wat skill nie! rimasss... myb bkn style yg sesuai ngn cara aku kowt yg simple! sbb aku nie mule2 je melaram, pkai cecantik bkn main pas tue 2jam~~~~ pin tercabot,eye liner terpalit, bedak bcapokk! hahaha realiti!


                                                 
                                                    mmg da terok sgttt nieee =,=

ade sape yg tau asal gmba aku jdi cmie??? +___+  kalo upload mesti putus dua..sadis tragisss




2 comments:

Sofea Deana Mansor said...

salam...hye...amboi abryna ka nii.. hehe.. kenal ke fara? lame x dgar cite.. btw, fara dah follow blog abrina.. follow me back ok.. thanks =)

CiK @bY said...

upss sory baru prasan mcj nie.. knl sgt2..tq dear ;)