Thursday, 29 November 2012

i coming homeee rtf bt4-1 !

as salammm to mylovely anglez frenzzz.. huwaaaaa~~


nampak x tajuk besar kt ats tueee! yeahhh i coming homee! patot aku letakk yeahh result nk kuar! tp apekah dayaaa, xsempat nk tuliss rasa cirit makin membuak2 kt ujung pangkal! hahaha so beter xpyh ..lagi semnggu nokkk, kejapp bebenorrr nk ngadapp kolej =____='
utk meningkatkan motivasi dlm diri tpaksa ku nyatakan bhwa lagi setaun je lagiii nk abiskan DIPLOMAA!! YABEDABEDUUU!!!  taun dpn adalah pling buzyy utk aku , mcm2 nk buekk hah.. so tggu je la aku update listt utk taun baruuu nti ..hehehe
 xseperti geng2 hingusan kt skola aku yg lain myb da grad dip n ade jgk terus dpt deg! sgt jelesss! -,-' penipu n dusta la kalo xjelez kn.. aku nie hah terkial2 nk dpt diploma..dieorg da dpt deg! *itula org suwuh blaja elok2 ko dok ragas pagar skola..hamikkk ..haha  xpe..org ckp mula dari bwh lebih baik, xsyok la lompat2 ..cepattt sgt kn :P
tapi alhamdulillah result sem lepas xku sangka sebgitu rupa.. :')  harap sem ni, dpt la pointer yg memuaskan wlopon tau gerenti TURUN!  xde ape yg lebih membanggakn selain dpt ukir senyuman di ibubapakuu...tue je!! xnk lebih2...
cukup la aku tgk makayah tekanan ngn hal lain, tp biarla tenang dgn result aku :'(   dieorg pon da xsehat mcm dulu, hanya aku je kot yg tinggal lagi utk ubah nasib ,wlopon xbyk tp sekurangnye membantu...sebagai anak aku perlu tau kewajipan :( wlopon kdg2 terasa asing dan jauh.. atau itu hanya sekadar perasaan aku je?? tpp aku rasa mmg itu sllu aku lalui *knp tetiba mud sedih nie?? hahaha  forgett...  pepun nxt year.. cube utk matangkan diri sbb-------> da nk jadik BINI org kottt.... 2 3 taun da nk jadik ------> mak org dahhh!! huwaaaa~~

ooohhh lupe plak nk selittt crita pasall 3 puteribunian !! nk tau sape??
 nur shima binti atan, zawanah binti mammod & nur jannah binti ali mohammed

da sebulan tidak ketemu, semgu lagi akan ketemu...*pantun dua kerat haha


nxt entry critaaa... :P

3 comments:

RIDHWAN ZAYADI said...

nice post

misz w@teveR said...

tq sebab ade name kita .. phewitt > haha tapi silap eja lahhh b ... " NUR SYIMAH BINTI ATAN " cube lagik nanti ehhh .. haha

CiK @bY said...

hahahaha.... ohh eh?? nti kite eja lain :P