Wednesday, 15 August 2012

design by mr FH

aslkm..para sahabattt yg dicintai lgi dikasihi (ecehhh eecehhhh )

nk story cikit je arinie ^_^


korang nmpak x baju kt bwh nie..ni adalah hasil karya mr FH , untuk baju tunang nti!! hebat kan?? =__='  bakat die baru je aku kesan sebentar td, sgt berbakat dlm designer..susah pyh aku search tenet patern yg cntik2 ,last2 die lukiskan utk aku ! THANKZ YE MR. FIANCE 2 BE.. so korang yg akn B2B tue ley la wt tempahan dgn segera... tp maafla kalo hasil nye mcm tikar mengkuang! aku pown xtau nape mr.FH nie suke sgt gune material alam semula jadi...huhuhu...

cepat2 inbox ye.... hehe 

5 comments:

LADY ANA said...

jiran saye nak buat tempahan untuk raye gawai .

LADY ANA said...

jiran saye nak buat tempahan utk raye gawai

CiK @bY said...

pless suwuh kwn anda add sya di fb ye... utk arga de best termasuk material skali :) hahaha

LADY ANA said...

tapi i tgk mcm baju untu cecite hantu laa ,, serammm dehhh . haha

CiK @bY said...

haha nie la dikatakan design terkini miss :) gaya retro+moden...yg terjurai2 tue manikkk ....glemerrr...hahhaa